Viser resultat 1- af

Vis flere resultater

Poul Erik Jensen nyt medlem af den politiske følgegruppe

Region Syddanmarks miljøudvalg valgte mandag 3. oktober 2022 Poul Erik Jensen (S) til ny formand for udvalget. Han indtræder samtidig i den politiske følgegruppe for Grindsted-forureningerne.

Det bliver Poul Erik Jensen (S), der overtager formandsposten i Region Syddanmarks miljøudvalg efter Jørn Lehmann Petersen (S), der gik bort i starten af september måned.

Som formand for Miljøudvalget bliver Poul Erik Jensen automatisk medlem af den politiske følgegruppe for Grindsted-forureningerne.

Om de vigtigste opgaver i de kommende godt tre år siger Poul Erik Jensen bl.a.:

- I Grindsted er vi ikke kommet lige så langt endnu. Jeg har stor forståelse for, at borgerne i byen er utålmodige. Regionen arbejder heldigvis ihærdigt på at komme videre med de nødvendige undersøgelser og udviklingen af metoder til oprensning ved Grindsted Å, siger han

Poul Erik Jensen er 69 år, og selvom han sidder i regionsrådet for første gang denne valgperiode, så har han masser af politisk erfaring med sig i bagagen. Han har siddet i Vamdrup og Kolding byråd i 32 år. Som kommunalpolitiker har han siddet som udvalgsformand for Plan- miljø- og boligudvalget, Socialudvalget og Arbejdsmarkedsudvalget, inden han i 2021 valgte at skifte byrådet ud med regionsrådet. Poul Erik Jensen er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Han har arbejdet 29 år i DR, først på kanal 94, der hedder DR Trekanten i dag, derefter hos DR Syd og til sidst hos P4 Trafik i Aarhus. I 2019 startede han som selvstændig håndværker. Han bor med sin kone i Vamdrup. Parret har fire voksne børn og fem børnebørn.